Equiescola

Una experiència de creixement personal per a nens i joves

Des del Centre Hípic Centelles pensem que el fet d’iniciar-se a l’equitació pot ser un moment important en la vida d’un nen o d’una nena. Es tracta d’una ensenyança que va més enllà de muntar a cavall, ja que permet entaular un especial lligam entre un ésser viu d’una altra espècie i alhora, els permet crear noves relacions amb l’entorn i amb els animals.  

La nostra Equiescola ofereix aquesta oportunitat: aprendre nous valors, posar-los en pràctica i adquirir coneixements fins al moment desconeguts.  A l’Equiescola, els nens i nenes aprenen tot allò que envolta el món del cavall: què mengen, com es netegen o com es munten, entre molts altres detalls que fan d’aquesta activitat una experiència vivencial de creixement personal per a tots els infants. La nostra  experiència en el sector així ho certifica.

Us proposem diferents formats per tal d’adaptar-los a les necessitats de cada família.

L’Equiescola està dirigida a nens i nenes de 4 a 15anys, l’EQUIescola  i és una activitat extra-escolar perquè els més petits s’iniciïn en el món de l’equitació d’una manera educativa, divertida i econòmica. Es realitza una sessió a la setmana, els dissabtes al matí de les 09h a les 13h. Quatre hores d’aprenentatge i diversió assegurades!

Entre setmana, també fem classes a partir de 4 anys i per a totes les edats. Els horaris són:

Dilluns i divendres: de 17,15 h. a 18,15 h. i de 18,15 h. a 19,15 h.

Dissabtes: de 16h. a 17h.

*en aquestes classes fem iniciació, perfeccionament, i introducció a la doma i al salt.

Gaudeix dels ponis i dels cavalls a l’Equiescola! Gaudiràs com mai!