Equiesplai

Equiesplai: una escola de natura

Un dels objectius del Centre Hípic de Centelles com a escola de natura i d’equitació és el d’orientar els nens i les nenes en tot allò que envolta el món del cavall, des dels temes més bàsics com la seva alimentació, amb les cures que necessiten i també el maneig i el muntar. També acostarem la manera de viure l’infància dels nostres avis i àvies, tot cultivant l’hort, amb l’observació i cura dels animals de granja i també estudiant la flora i fauna que ens envolta. Totes aquestes activitats estimulen la col·laboració i la cooperació grupal, una eina bàsica de creixement personal i d’aprenentatge des d’edats ben joves.

A l’Equiesplai, els vostres fills i filles gaudiran moltíssim fent tallers de cuina, esmorzars de pagès, jocs d’orientació, tir amb arc o manualitats diverses com l’elaboració de sabó o colònia. Experiències que s’han de viure!

L’Equiesplai s’inicia quan s’acaba el curs escolar i es pot contractar per setmanes lliures o bé per packs de setmana, per exemple, 3 setmanes seguides o bé per setmanes alternes.

Demana informació i t’orientem sobre totes les possibilitats que et podem oferir a: info@canvivet.com o al telèfon 619.81.27.05.