Festes i celebracions

Festes i celebracions entre cavalls!

A Can Vivet podeu celebrar l’aniversari dels vostres fills, o qualsevol altre esdeveniment, i passar-ho d’allò més bé amb els amics i amigues muntant en poni o cavall en un entorn natural privilegiat natural com són els Cingles de Bertí.

Les activitats amb els ponis o cavalls, que estan dirigides per un o diversos monitors, són una magnífica activitat d’autoconeixement i de coneixement cap a animals d’una altra espècie i la relació de lligam que s’estableix entre ells.

Per posar-vos les coses fàcil, us prepararem les invitacions juntament amb un mapa de situació del Centre Hípic Centelles, per tal que els vostres convidats i convidades puguin arribar-hi fàcilment.

A Can Vivet disposem d’instal·lacions adequades per preparar esmorzars i berenars ja que disposem de servei de bar i restaurant, però també podeu portar el berenar i bufar les espelmes un cop hagi finalitzat l’activitat. Tot és qüestió de parlar-ne i de trobar quina és la millor opció per a cada aniversari o festa.

Demana informació i t’orientem sobre totes les possibilitats que et podem oferir a: info@canvivet.com o al telèfon 619.81.27.05.

Celebra el teu aniversari entre amics i cavalls! No ho oblidaràs mai!